Kullanıcı Engelleme Özellikleri

İnstagram uygulaması içerisinde görmek istemediğiniz ya da sizi görmesini istemediğiniz kullanıcıları engelleyebilme hakkınız var. Kullanıcıları engellemeniz ile birlikte sizin paylaşımlarınız herkese açık dahi olsa engellenen kullanıcılar tarafından görüntülenemez. Bu nedenle bir kullanıcıyı engellediğiniz zaman profilinizin bu kullanıcı tarafından görüntülenmesini de engellemiş olursunuz. İnstagramda Engellediklerimi Nereden Görebilirim? İnstagram içerisinde engellediğiniz kullanıcıların profillerini daha sonradan açmak ve […]